Κατηγορίες
service new door - γκαραζοπορτες, ρολλα, πορτες ασφαλειας
Newsletter Περισσότερα
facebook-newdoor
Γκαραζόπορτες » Πόρτα Γκαράζ Πολύσπαστη με Μόνωση Οροφής

 Φωτογραφίες Πόρτας Γκαράζ Οροφής - Πολύσπαστη με Μόνωση 

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε για την πολύσπαστη οικιακή πόρτα είναι τα εξής:

1. Πάνελ διπλού τοιχώματος από γαλβανισμένη εν θερμό ανάγλυφη λαμαρίνα πάχους 0,5mm  με θερμομόνωση σκληρής πολυουρεθάνης 45 kgr/m3. 
Συνολικό πάχος πάνελ 42mm.

2. Ανάγλυφη (stucco) επιφάνεια η οποία συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το κλασσικό και προσδίδει στην πόρτα τη μέγιστη δυνατή αντοχή και προστασία από πιθανές φθορές.

3. Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής (AKZO NOBEL) με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών  BS EN 12206:2004 PART I, QUALICOAT CLASS I και GSB. (Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ειδική βαφή της δικής σας επιλογής )

**Το λευκό χρώμα είναι στανταρ και δεν έχει επιπλέον χρέωση

4. Οδηγοί και κάσα βαρέως τύπου από γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνα πάχους 2mm.

5. Ρυθμιζόμενα ελατήρια στρέψης σε χαλύβδινο ενισχυμένο άξονα για την καλύτερη εξισορρόπηση της πόρτας.

6. Μεντεσέδες μεταλλικοί από γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου πάχους 2,5mm (για πόρτες άνω των 4m).

7. Μεντεσέδες πλαστικοί από  που εγγυώνται την αθόρυβη λειτουργία (για πόρτες έως 4m).

8. Ειδικά λάστιχα από EPDM τα οποία προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους πορτών αυξάνοντας τη στεγανοποίηση και μειώνοντας στο ελάχιστο της απώλειες αερισμού.

 •  Πλευρικά σε όλο το ύψος της
 •  Ενδιάμεσα στις  αρθρώσεις
 •  Διπλού κοίλου προφίλ με ειδικό θάλαμο στο κάτω πάνελ της πόρτας
 •  Στο πάνω τελευταίο πάνελ που εφάπτει στη μετώπη της κάσας

Η NEW DOOR διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία:

 1. Ασφαλιστικό ελατήριου. Προσαρμόζεται στον άξονα της πολύσπαστης πόρτας και αποτρέπει την ανεπιθύμητη κίνηση της πόρτας προς τα κάτω σε περίπτωση φθοράς του ελατηρίου.
 2. Πιεσοστατικό λάστιχο ή φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης των οποίων η τοποθέτηση κρίνεται απαραίτητη όταν πόρτα είναι τηλεχειριζόμενη σύμφωνα με την προδιαγραφή ασφαλείας ΕΝ 13241-1
 3. Προστασία δάκτυλων. Ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο πάνελ το οποίο κατά τη διάρκεια κλεισίματος του δεν επιτρέπει την παγίδευση των δακτύλων ανάμεσα στα πάνελ.

   Τρόποι λειτουργίας οριζόντια ανύψωση:

   1.    Διπλού οδηγού (23cm)

   2.    Διπλού οδηγού (18cm)

   3.   Διπλού οδηγού (16cm ελατήρια πίσω)

   4.    Μονού οδηγού (42 cm)

Επιπλέον δυνατότητες  -  συνδυασμοί

1.    Παράθυρα κατασκευασμένα από πολυκαρβουνικό υλικό διπλής υάλωσης με περιμετρικό λάστιχο στεγανοποίησης με την χρησιμοποίηση διαφόρων τύπων παραθύρων μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικές όψεις πορτών. Διατίθενται σε ποικίλες standard διαστάσεις προσδίδοντας περισσότερο φωτισμό στους εξωτερικούς χώρους.

2.    Τζαμωτά πλαίσια αλουμινίου κατασκευασμένα από πολυκαρβουνικό υλικό μόνης υάλωσης. Στην περίπτωση των τζαμωτών τα πάνελ πολυουρεθάνης αντικαθίστανται από προφίλ αλουμινίου τα οποία φέρουν PLEXI GLASS σε 5mm πάχος. Οι διαστάσεις των τζαμιών ποικίλουν ως προς το πλάτος και το ύψος τους και διαμορφώνονται πάντα κατά περίπτωση σύμφωνα με τις διαστάσεις της κάθε πόρτας.

3.    Ανθρωποθυρίδες : διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων με ή χωρίς τζάμι με περιμετρικό κάσωμα αλουμινίου. Φέρουν χειρολαβή κλειδαριά ασφαλείας και μηχανισμό επαναφοράς έτσι ώστε να εξασφαλίζεται πάντα ότι θα μείνει κλειστή κατά τη διάρκεια λειτουργίας.

 1. Ενσωματωμένες : σε περίπτωση όπου η πόρτα οροφής υπάρχει ανάγκη να παραμείνει κλειστή (ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες) τότε η ενσωματωμένη ανθρωποθυρίδα μπορεί να διευκολύνει τη διάβαση πεζών μειώνοντας την άσκοπη χρήση της κυρίως πόρτας ιδιαίτερα στη βιομηχανία.
 2. Μη ενσωματωμένες : προτιμούνται σε περιπτώσεις που ο χώρος τοποθέτησης της πόρτας οροφής είναι μεγάλος και δεν κρίνεται απαραίτητη η κατασκευή ενσωματωμένης.

Αντικαθιστά την κοινή πόρτα αλουμινίου καθώς έχει το πλεονέκτημα να διατίθεται στο ίδιο σχέδιο και χρώμα με την κυρίως πόρτα, δημιουργώντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ένα άρτιο και αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Καινοτομία νέο προϊόν 

Η NEW DOOR εφιστώντας συνεχώς την προσοχή της στην έρευνα και την ασφάλεια των προϊόντων της και με βασικό γνώμονα την παροχή ουσιαστικής εξυπηρέτησης των πελατών της, παρουσιάζει μια τεχνολογική καινοτομία, έναν συνδυασμό ασφάλειας και αισθητικής, την ενσωματωμένη ανθρωποθυρίδα με ελάχιστο κατωκάσι. Μια απόλυτα λειτουργική λύση η οποία διευκολύνει τη διέλευση των πεζών καθώς και μικρών τροχηλάτων μηχανημάτων κάτι το οποίο με τη μέχρι τώρα υπάρχουσα τεχνολογία θεωρείτο πολύ δύσκολο.

Δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας

 Η πόρτα μπορεί να συνοδευτεί από κλειδαριά ασφάλειας η οποία λειτουργεί με ράβδους που κλειδώνουν σε δυο σημεία (αριστερά - δεξιά) με τη βοήθεια ενός οδοντωτού τροχού σε κύλινδρο. Η κλειδαριά είναι κατάλληλη για πόρτες γκαράζ αλλά και μικρές βιομηχανικές πόρτες.

Δυνατότητα ηλεκτροκίνητης λειτουργίας
Με κινητήρες οροφής μονοφασικούς οι οποίοι φέρουν οδηγούς -κατά κύριο λόγο με αλυσίδα - με δυνατότητα επιλογής του μήκους αυτών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Συγκεκριμένα μοντέλα διατίθενται και με ιμάντα.Φέρουν:

 1. ενσωματωμένο λαμπτήρα
 2.  μηχανισμό απασφάλισης
 3. ρύθμιση τερματικών
 4. ρύθμιση δύναμης
 5. δυνατότητα διακοπής λειτουργίας σε οποιοδήποτε σημείο
 6. αθόρυβη λειτουργία
 7. κομψό design
 8. έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε σε αυτούς τηλεχειρισμό, μπουτον, διακόπτη κλειδί, πληκτρολόγιο, φωτοκύτταρο, φάρο, κεραία, πιεσοστατικό λάστιχο, κ.α.
  (Για περισσότερες πληροφορίες βλ. κινητήρες - ηλεκτρονικά)

Πιστοποιήσεις

Προδιαγραφών ασφαλείας για διάσταση 600Χ350  σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13241-1 αφορά : 
α)επικίνδυνα υλικά
β)ασφαλή λειτουργία 
γ)δυνάμεις λειτουργίας 
δ)ανεπομίεση ΙΙ. ποιοτητας ISO 9001:2008

 

Περιγραφή Ύψος Πάχος λαμαρίνας Πάχος πάνελ Βάρος/m Τύποι πάνελ
Πάνελ 48,3cm 0,5mm 42mm 5,7kg S1,S2,S3,S4
Πάνελ 60,2cm 0,5mm 42mm 6,8kg S1,S2,S3,S4

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Πόρτες Γκαράζ - Banner Δεξί 1 [200xX]
Ρολό Ασφαλείας - Banner Αριστερό 2
Πόρτες Ασφαλείας - Banner Αριστερό 1
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας - Banner Δεξί 2